O nama

lokal

U želji da udružimo sve one koji misle kao i mi da je na prostoru Negotinske Krajine, zahvaljujući prirodnim potencijalima koje ima, a koji nisu iskorišćeni, moguće pokrenuti proizvodne tokove i dati im novi impuls, osnovali smo firmu NTS FOOD DOO.

Od 2014. godine, kada smo počeli da radimo, promovišemo ideju o mogućnostima udruživanja i zajedničkih ulaganja u prosperitetne projekte poljoprivredne proizvodnje, u resurs po kome je istok Srbije prepoznatljiv i poznat. Inicijativu smo pokrenuli mi,  ljudi rođeni u opštini Negotin, koji godinama već, živimo i radimo u zemljama Evropske Unije. Iako negde drugde gradimo svoje radne karijere, opredeljeni smo za ulaganja u kraju svog porekla. Okupila nas je, dakle, plemenita ideja i ekonomski motivi da sopstvenim i ulaganjima svih onih koji su prepoznali naše opredeljenje da, dobro osmišljenim projektima, oživimo privredu, pokrenemo proizvodnju i zapošljavanje u rodnom kraju, koji odavno karakteriše visoka stopa nezaposlenosti, posebno mladih i radno sposobnih ljudi. Za početak, studiozno smo se posvetili izradi dva projekta, a to su:

– Voćnjak
– Hladnjača

Istoimene projekte su izradili stručni timovi na osnovu prikupljenih informacija o mogućnostima i značaju njihove realizacije na jednom od najatraktivnijih područja u Srbiji, a to svakako jeste opština Negotin, koja nažalost, već godinama nema povoljan privredni ambijent. Naša je želja da situaciju promenimo. I hoćemo!